Rólunk

Szervizünk
Dunakeszi, Fót, Göd, Sződliget, Vác, Rétság
térségében végez háztartási gép javítás szolgáltatást az ügyfelek otthonában.

Vállaljuk mosógép, mosogatógép, villanysütő és villanytűzhely garanciaidőn túli javítását rövid határidővel, gyári és utángyártott alkatrészekkel, versenyképes, személyre szabott áron.

Márkaszerviz gyakorlattal az alábbi márkák készülékeit javítjuk:
Aeg – Ariston – Beko – BoschCandyElectroluxGorenjeHaierHoover – Indesit – Mora – Siemens – Samsung – Lg – Zanussi

Ezen felül vállaljuk vezetékes porszívók, Jura kávégépek és AL-KO elektromos kerti gépek javítását is, ezeket műhelybe szállítással, rövid határidővel.

Szárítógépek javítását a készülékek mérete és sajátosságai miatt, csak az Ügyfél által műhelyünkbe oda-vissza szállítva tudjuk vállalni külön telefonos egyeztetés után.

A háztartási gép javítás menete:


Ön telefonál nekünk, vagy kitölti Online Hibabejelentés űrlapunkat.
Kollégánk telefonon egyezteti Önnel a készülék adatait, a hibajelenséget, és megbeszél egy alkalmas időpontot – akár még aznapra is – a kiszállásra, vagy szükség esetén javasolja ONLINE HIBAMEGÁLLAPÍTÁS szolgáltatásunkat.

A kiszállás alkalmával kollégánk bevizsgálja a készüléket, elvégzi a hibakeresést, majd ezután részletes árajánlatot ad a javításra vonatkozóan.
Ön választhat ezek után, hogy kéri-e a javítást az árajánlat alapján.

Amennyiben nem kéri a javítást, Ön csak az Árlistánkban feltüntetett kiszállási és hibamegállapítási díjat, és az esetleges ki-beszerelést köteles fizetni.

Ha kéri a javítást, ezeket a díjakat utólag nem számítjuk fel, a javítási ajánlatunk minden díjat tartalmaz maximum kétszeri kiszállással együtt!

Kollégáink minden elvégzett szolgáltatásról számlát állítanak ki!

Ha kérte a javítást, a hiba jellegétől függően kollégánk akár azonnal meg is kezdi a javítást a helyszínen.

Ha alkatrész rendelésre van szükség, előleget kér (a megrendeléshez tőlünk is előleget kérnek, enélkül nem lehetséges alkatrészt rendelni, illetve a már megrendelt alkatrész előleget emiatt visszaadni nem áll módunkban), majd azonnal megrendeli a javításhoz szükséges alkatrészt. Az alkatrészek beérkezési ideje általában 1-3 hét, különleges esetekben ennél hosszabb is lehet, ezt a megrendelés előtt jelezzük.

Az alkatrész megérkezése után telefonon egyeztetünk Önnel egy alkalmas időpontot, majd a megbeszélt időben kollégánk elvégzi a javítást.

A háztartási gép javítás végén munkalap és számla készül, és bizonyos esetekben jótállási jegyet is kiállítunk.

Minden javítást igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül elvégezni, akár még aznap, a hiba jellegétől függően. A legtöbb gyorsan elhárítható, vagy ismert típushibához rendelkezünk saját alkatrész raktárkészlettel autóinkban, így az ilyen hibákat akár már a bejelentés napján el is hárítjuk!

Ha meggyőztük, telefonáljon most a 06703028212 telefonszámon, vagy töltse ki Online Hibabejelentő kérdőívünket itt.