Javítás menete

Javítás menete lépésről lépésre:

Ön telefonál nekünk, vagy kitölti Online Hibabejelentés űrlapunkat.

Szakképzett, tapasztalt szervizes diszpécser kollégánk telefonon egyezteti Önnel a készülék adatait, a hibajelenséget, és megbeszél egy alkalmas időpontot – akár még aznapra is – a kiszállásra. Vagy sok esetben elegendő tanácsot ad, hogy a hibát Ön is el tudja hárítani.

Amennyiben mégis szükséges kimenni, a kiszállás alkalmával szerelő kollégánk bevizsgálja a készüléket, elvégzi a hibakeresést, majd ezután részletes árajánlatot ad a javításra vonatkozóan.

A javítás menete ezután kétfelé ágazhat.

Ön választhat, hogy kéri-e a javítás elvégzését az árajánlat alapján.

Ha kéri a szolgáltatást, szerelő kollégánk azonnal megkezdi a javítást amennyiben az alkatrész rendelkezésre áll! Így már azonnal használhatja is tovább megjavított mosógépét, mosogatógépét!

Amennyiben nem kér javítást, Ön csak az Árlistánkban feltüntetett aktuális kiszállási és hibamegállapítási díjat köteles fizetni.

Ha kéri a szolgáltatást, javítási ajánlatunk minden díjat tartalmaz maximum kétszeri kiszállással együtt!

Kollégáink minden elvégzett szolgáltatásról hivatalos munkalapot és számlát állítanak ki! A számla alanyi mentesség miatt nem tartalmaz ÁFA-t.
Közületeknek, cégeknek nem vállalunk javítást.


Ha alkatrész rendelésre van szükség a javítás elvégzéséhez, minden esetben előleget kérünk . A megrendeléshez tőlünk is előleget kérnek.
Enélkül nem lehetséges alkatrészt rendelni, a már megrendelt alkatrészre befizetett előleget emiatt visszaadni nem áll módunkban.

Az alkatrészek beérkezési ideje általában 1-3 hét, különleges esetekben ennél hosszabb is lehet, ezt a megrendelés előtt jelezzük.

Az alkatrész megérkezése után telefonon egyeztetünk Önnel egy alkalmas időpontot, majd a megbeszélt időben szervizes kollégánk megjelenik Önnél, és megjavítja készülékét.

mosogatogep-elektronika-javitas
Ha nem kapcsol be a mosogatógép, elektronika javítás szükséges, amit naponta végzünk!

A javítás menete legvégén munkalap és számla készül, és bizonyos esetekben jótállási jegyet is kiállítunk.

Minden munkát igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül elvégezni, akár még aznap, a hiba jellegétől függően. A legtöbb gyorsan elhárítható, vagy ismert típushibához rendelkezünk saját alkatrész raktárkészlettel autóinkban. Így az ilyen hibákat akár már a bejelentés napján el is hárítjuk!

Ha meggyőztük, telefonáljon most a 06703028212 telefonszámon, vagy töltse ki Hibabejelentő kérdőívünket.