Mosogatógép javítás

Szervizünk nagy tapasztalattal rendelkezik mosogatógép javítás terén.

Márkaszerviz gyakorlattal az alábbi márkák készülékeit javítjuk:
Aeg – Ariston – Bauknecht – Beko – BoschCandyElectroluxGorenjeHaierHoover – Indesit – Mora – Siemens – Samsung – Lg – WhirlpoolZanussi

Házhoz megyünk, és az Ön otthonában végezzük el a mosogatógép javítását Budapest, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Vác, Rétság, Balassagyarmat térségében.

Rengeteg hibát alkatrész nélkül is megjavítunk! Ha alkatrészre van szükség, azt árajánlat után, rövid határidővel beszerezzük.

Ne habozzon, hívja most szervizünket a 06703028212 telefonszámon!

mosogatogep-javitas

A mosogatógép javítás menete:

Ön telefonál nekünk, vagy kitölti Online Hibabejelentés űrlapunkat.
Kollégánk telefonon egyezteti Önnel a készülék adatait, a hibajelenséget, és megbeszél egy alkalmas időpontot – akár még aznapra is – a kiszállásra.

A kiszállás alkalmával kollégánk bevizsgálja a készüléket, elvégzi a hibakeresést, majd ezután részletes árajánlatot ad a javításra vonatkozóan.
Ön választhat ezek után, hogy kéri-e a javítást az árajánlat alapján.

Amennyiben nem kéri a javítást, Ön csak az Árlistánkban feltüntetett kiszállási és hibamegállapítási díjat köteles fizetni.

Ha kéri a szolgáltatást, ezeket a díjakat utólag nem számítjuk fel, a javítási ajánlatunk minden díjat tartalmaz maximum kétszeri kiszállással együtt!

Kollégáink minden elvégzett szolgáltatásról számlát állítanak ki!

Ha kérte a javítást, a hiba jellegétől függően kollégánk akár azonnal meg is kezdi a javítást a helyszínen.

Ha alkatrész rendelésre van szükség, előleget kér (a megrendeléshez tőlünk is előleget kérnek, enélkül nem lehetséges alkatrészt rendelni, illetve a már megrendelt alkatrész előleget emiatt visszaadni nem áll módunkban), majd azonnal megrendeli a javításhoz szükséges alkatrészt.

Az alkatrészek beérkezési ideje általában 1-3 hét, különleges esetekben ennél hosszabb is lehet, ezt a megrendelés előtt jelezzük.

Az alkatrész megérkezése után telefonon egyeztetünk Önnel egy alkalmas időpontot, majd a megbeszélt időben kollégánk elvégzi a javítást.

A javítás végén munkalap és számla készül, és bizonyos esetekben jótállási jegyet is kiállítunk.

Minden javítást igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül elvégezni, akár még aznap a hiba jellegétől függően. A legtöbb gyorsan elhárítható, vagy ismert típushibához rendelkezünk saját alkatrész raktárkészlettel autóinkban, így az ilyen hibákat akár már a bejelentés napján el is hárítjuk!

Ha meggyőztük, telefonáljon most a 06703028212 telefonszámon, vagy töltse ki Online Hibabejelentő kérdőívünket itt.