Mosógép javítás

Mosógép szerelőt keres?
Ne keressen tovább, MEGTALÁLTA!

Hívja rögtön mosógép szerviz diszpécser kollégánkat a 06703028212 telefonszámon, hogy akár még ma megjavítsuk mosógépét!

Szinte minden fajta mosógéppel találkoztunk már a praxisunk során, rengeteg hibát elhárítottunk, típushibákból is számtalant ismerünk. Amin más vakarja a fejét, azt mi a kisujjunkból megoldjuk, sokszor alkatrész nélkül is!

Nem forog a mosógép dobja?

Folyik a mosógép?

Nem vesz vizet a mosógép?

Víz marad a mosógépben?

Nem centrifugál a mosógép?

Bemossa az öblítőt a gép?

Nem fűt a mosógép?

Lecsapja a mosógép a biztosítékot?

Samsung mosógép megáll program közben?

Samsung mosógép nem forgatja a dobot?

Mosógép márkák közül évtizedes tapasztalattal az alábbiakat javítjuk, szereljük:
Aeg – Ariston – Beko –Bosch– Candy – Electrolux – Gorenje – Hoover – Indesit – Siemens – Samsung – Lg – Zanussi

Házhoz megyünk, és az Ön otthonában végezzük el a mosógép javítás szolgáltatást Budapest, Dunakeszi, Fót, Göd, Sződliget, Vác, Rétság környékén.

Mosógép szerelő kollégáink rengeteg hibát alkatrész nélkül is megjavítanak!
Ha mégis alkatrészre van szükség, azt árajánlat után, rövid határidővel beszerezzük.

Ne habozzon, hívjon most mosógép szerelőt a 06703028212 telefonszámon!

elektronika-javitas
Samsung mosógép javítását is vállaljuk nagy tapasztalattal. Elektronikáik javítása rutin napi feladat nálunk.

A mosógép javítás menete:

Ön telefonál nekünk, vagy kitölti Online Hibabejelentés űrlapunkat.

Szakképzett, tapasztalt szervizes diszpécser kollégánk telefonon egyezteti Önnel a készülék adatait, a hibajelenséget, és megbeszél egy alkalmas időpontot – akár még aznapra is – a kiszállásra. Vagy sok esetben elegendő tanácsot ad, hogy a hibát Ön is el tudja hárítani.

Amennyiben mégis szükséges kimenni, a kiszállás alkalmával kollégánk bevizsgálja a készüléket, elvégzi a hibakeresést, majd ezután részletes árajánlatot ad a javításra vonatkozóan.

Ön választhat ezek után, hogy kéri-e a mosógép javítás elvégzését az árajánlat alapján.

Ha kéri a javítást, mosógép szerelő kollégánk azonnal megkezdi a javítást amennyiben az alkatrész rendelkezésre áll! Így már azonnal használhatja is tovább megjavított mosógépét!

Amennyiben nem kéri a javítást, Ön csak az Árlistánkban feltüntetett kiszállási és hibamegállapítási díjat köteles fizetni.

Ha kéri a szolgáltatást, ezeket a díjakat utólag nem számítjuk fel, a javítási ajánlatunk minden díjat tartalmaz maximum kétszeri kiszállással együtt!

Kollégáink minden elvégzett szolgáltatásról hivatalos munkalapot és számlát állítanak ki!


Ha alkatrész rendelésre van szükség a mosógép javítás elvégzéséhez, minden esetben előleget kérünk (a megrendeléshez tőlünk is előleget kérnek, enélkül nem lehetséges alkatrészt rendelni, illetve a már megrendelt alkatrész előleget emiatt visszaadni nem áll módunkban), majd azonnal megrendeljük a javításhoz szükséges alkatrészt.

Az alkatrészek beérkezési ideje általában 1-3 hét, különleges esetekben ennél hosszabb is lehet, ezt a megrendelés előtt jelezzük.

Az alkatrész megérkezése után telefonon egyeztetünk Önnel egy alkalmas időpontot, majd a megbeszélt időben kollégánk elvégzi a mosógép javítását.

A javítás végén munkalap és számla készül, és bizonyos esetekben jótállási jegyet is kiállítunk.

Minden javítást igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül elvégezni, akár még aznap, a hiba jellegétől függően. A legtöbb gyorsan elhárítható, vagy ismert típushibához rendelkezünk saját alkatrész raktárkészlettel autóinkban, így az ilyen hibákat akár már a bejelentés napján el is hárítjuk!

Ha meggyőztük, telefonáljon most a 06703028212 telefonszámon, vagy töltse ki Hibabejelentő kérdőívünket.